Здравейте. Искам да ви питам какво смятате че е причинината да се чува глух тътен отзад, когато тръгвам по-бързо? Няма значение дали е напред или назад. Колата е Crosswagon Q4. Звукът се чува сякаш от средата, не е от някое от колелата. Сякаш има някакъв луфт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Глух тътен откъм диференциала. Crosswagon Q4
Collapse
X
-
Явно не съм бил много акуратен във въпросът си. Звукът е сякаш не силно троп. Чува се и когато сменя скороста и подам по-силно газ. Ако тръгвам бавно е наред. Най-силно се чува, когато тръгвам назад.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
-
Благодаря за единствения отговор. Вече бях започнал да чета из BMW и Mercedes форумите, където много хора се опракват от подобни проблеми. Сега трябва да разбера колко струват тези части, и къде е най-добре да извърша ремонта.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Comment
-
Никой не се цупи. Много ми е ясно, че кросвагона е рядка, както и алфите 4х4. Последно като бях на сервиз (Ауто Италия), където правех рекламация на калпавия реглаж на мостовете, в колата се качи единия приемчик. Попитах го за звукът, каза, че било нормално. Да бе, да.
Вече съм се отчаял от големите сервизи, но е ясно че ще отида, няма да седна са си сменям частите сам.
Благодаря за предположенията, макар и онлайн. Та те хората диагнози на здравето си правят онлайн, какво остава за такава на колата.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Comment
-
Истината е ,че може да е от много неща.
Когато имах джип се беше случил подобен проблем виене отпред към дифа,оказа се скъсан маншон на карето на кардана,карето беше леш.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеНикой не се цупи. Много ми е ясно, че кросвагона е рядка, както и алфите 4х4. Последно като бях на сервиз (Ауто Италия), където правех рекламация на калпавия реглаж на мостовете, в колата се качи единия приемчик. Попитах го за звукът, каза, че било нормално. Да бе, да.
Вече съм се отчаял от големите сервизи, но е ясно че ще отида, няма да седна са си сменям частите сам.
Благодаря за предположенията, макар и онлайн. Та те хората диагнози на здравето си правят онлайн, какво остава за такава на колата.
От тях не бих си купил и дестилирана вода, защото няма да е такава
Нищо не става от тях ...
Относно проблема - отиди в някой от форумните сервизи (да не конкретизирам някой, че ще е явна реклама), за да се направи диагностика и отстрани проблема. Възможно е да са доста от изброените неща, но през монитора само може да се гадаеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение............. Та те хората диагнози на здравето си правят онлайн, какво остава за такава на колата.
Иначе,висящ лагер,гумени карета/нямам представа при кросвагона,дали е едно или са две/,тампони...трябва си гмуркане под колата и търсене.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment